Centraal gelegen

Residence Tergouw is centraal gelegen, hemelsbreed nog geen 20 kilometer van de provincie Limburg. Aan de andere kant rijdt u nagenoeg filevrij binnen een uur naar het noorden van het land, terwijl de randstad binnen een uur bereikbaar is. Het is niet voor niks dat steeds meer levensgenieters onze streek weten te waarderen.

Mix aan landschappen

Het mooie landschap rondom Oosterhout heeft veel te bieden voor natuurliefhebbers: waterpartijen, bossen, landerijen en prachtige uitzichten over de rivier en de uiterwaarden. Buitenmensen en rustzoekers voelen zich hier thuis, ongeacht het jaargetijde. Het unieke gebied met het afwisselende Betuwse landschap biedt vele mogelijkheden voor activiteiten als wandelen, fietsen en vissen.

Nijmegen, de oudste stad van Nederland

Vanaf Residence Tergouw fietst u in tien minuten naar Nijmegen. Deze oudste stad van Nederland biedt voor ieder wat wils: gezellige terrasjes aan de Waal, culinair genieten in één van de vele restaurants, winkelen in de binnenstad of uitrusten in één van de vele stadsparken. Ook op cultureel gebied is er veel te beleven en er zijn veel evenementen waarvan de Nijmeegse Vierdaagse de bekendste is.

Bruisend Arnhem, en de veluwe

Op 15 autominuten afstand van Residence Tergouw ligt de bruisende stad Arnhem. Arnhem heeft veel te bieden voor jong en oud. U kunt er urenlang winkelen in de gezellige binnenstad, ontspannen uitgaan of heerlijk tot rust komen in één van de vele stadsparken. Bezoek de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Grenzend aan de noordkant van Arnhem liggen de uitgestrekte bossen van de Veluwe waar u de spectaculaire natuur kunt beleven in ondermeer Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal park de Veluwezoom. Het unieke gebied met het afwisselende Betuwse landschap biedt vele mogelijkheden voor activiteiten als wandelen, fietsen en vissen.